Księgi Klanu
Maj 30, 2025, 10:56:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: Aby widzieĂŚ wszystkie dziaÂły wymagana jest ranga "Najemnik ÂŚwieÂżak"!

Strona głównaPomocSzukajKalendarzZaloguj sięRejestracja

Strony: [1]   Do dołu
Drukuj

Autor Wątek: Vandrael  (Przeczytany 1489 razy)
Vandrael
Skryba

Ť : Lipiec 10, 2011, 21:16:30 ť

Podszed³szy cicho do s³upa, zmierzywszy go jednym spojrzeniem zdecydowanym ruchem przypi¹³ na nim kawa³ek bia³ego pergaminu z widniej¹cym eleganckim pismem.

ImiĂŞ : Vandrael.

Nazwisko : Eniels.

UmiejĂŞtnoÂści : Walka rapierem, pÂływanie, tropienie, Âłowienie, umiejĂŞtnoÂści dyplomatyczne, rekrutowanie, zarzÂądzanie, handlowanie.

Przebyte choroby : PrzeziĂŞbienie.

Status spoÂłeczny : Szlachcic oraz byÂły zarzÂądca w domu uciech "Madame Rosteen". ByÂły pirat z zaÂłogi "BiaÂłego SzkwaÂłu". Obecnie w stanie kawalerskim.

Krótki opis persony :Z natury jestem osob¹ leniwa i zaczepn¹, lubuje siê w dobrej rozrywce i zabawie. Z chêci¹ przesiaduje przy winie, zabawiaj¹c kobiety. Kocham muzykê, czêsto bywam doœÌ marudny. Kiedy trzeba jestem rozwa¿ny i powa¿ne sytuacje staram siê ³agodziÌ dowcipem.

Czasem czÂłowiek sÂądzi, Âże ujrzaÂł juÂż dno studni ludzkiej gÂłupoty, ale spotyka kogoÂś, dziĂŞki komu dowiadujĂŞ siĂŞ, Âże ta studnia nie ma jednak dna.

Melron
Tamin
TrĂłjca Gromu

Melron - karta postaci

Melron Geas zwany Wichrem

Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 10, 2011, 21:29:50 ť

[PrzechadzajÂąc siĂŞ obok sÂłupa zobaczyÂł nowÂą kartkĂŞ.]

WidzĂŞ Âże tak jak ja jesteÂś wielbicielem kobiet. WidzĂŞ teÂż Âże nie boisz siĂŞ pracy. Mamy tu dla Ciebie miejsce.
A i jeszcze jedno jeÂśli nie masz nic do roboty to ÂśmiaÂło moÂżesz siĂŞ leniĂŚ. Jednak jeÂśli otrzymasz zlecenie, ma byĂŚ wykonane jak naleÂży.
Zanim zwiedzisz obĂłz udaj siĂŞ do Arrtu ÂŁamiszczĂŞki i przekaÂż mu w czym chcesz siĂŞ szkoliĂŚ.

Strony: [1]   Do góry
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
Burza - Klan Lineage ][
MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

sdzpolskirpg svcraft articz forumpolskiejzabawy polskiekoleje